Gedrag


Bij aankoop of eigen (op) fok weet je niet altijd hoe een dier zich gaat ontwikkelen , allemaal afhankelijk wat het dier meekrijgt tijdens zijn geboorte het karakter wat zich ontwikkelt dus erfelijke bepalingen, opvoeding en leefomstandigheden spelen een cruciale rol.

Het dier wordt een onderdeel van het gezin, en het is dus de bedoeling dat het dier en eigenaar plezier beleven aan elkaar.

Elk dier of diersoort is anders, zo zijn er dieren die zich niet aan iedereen aanpassen of moeite hebben om binnen een groep te leven, niet met bepaalde mensen of dieren om kunnen gaan waardoor er conflicten kunnen ontstaan, waardoor er een lichamelijke en mentale onbalans kan ontstaan.

Een dier vertoond natuurlijk gedrag van uit zichzelf en past zich aan aan zijn omgevingsomstandigheden, maar soms worden die omstandigheden verstoord, of zijn deze niet passend  bij het dier.

Het ligt niet altijd aan het dier, soms ontbreekt de nodige kennis van de eigenaar of er is totaal geen klik.

Hierdoor kan het dier gedragsproblemen gaan vertonen, een gedragsprobleem kan ook ontstaan tijdens of na een ziekte of bij pijn.

 

 

Een Hond kan vragen om negatieve aandacht of angstig worden meer blaffen, onzindelijkheid vertonen of geen zin meer hebben in alles.

Een Kat laat zijn pijn niet goed zien, maar wel stilletjes wegkruipen, gaan plassen in huis.

Een Paard uit zijn gedragsprobleem door ongewenst stal of rij gedrag te vertonen wat zich weer uit in rij technische problemen, ook hier in zijn wij gespecialiseerd om weer op een rustige en natuurlijke manier weer om te gaan met je dier.

 

Na een anamnese-vraaggesprek wordt er goed gekeken wat de achterliggende oorzaak van het probleem gedrag kan zijn, aan de hand hiervan krijgt u advies welke Natuurlijke Therapieën het beste aansluiten voor uw dier

 

Lichaamstaal Katcopyright@2017 All rights reseverd. Niets van deze site mag worden gekopieerd, gereproduceerd, openbaar gemaakt, gebruikt, of verspreid worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de maker en ontwerper van deze website.

Disclaimer                     Cookie Verklaring                               Privacy Verklaring                    Algemene Voorwaarden