Fyto-Kruiden Therapie


 

Fyto- kruiden Therapie  wordt gebruik gemaakt van planten  en delen van planten zoals knoppen, stengels en wortels.

Kruiden hebben een sterke geneeskrachtige werking bij acute en chronische aandoeningen-ziektes, de kruiden kunnen toegediend worden als kruidenmengsels, poedervorm, aftreksels zoals thee en tinctuur.

Geneeskrachtige kruiden worden al honderden jaren gebruikt in medicijnen en kan ingezet worden voor  onder andere  blessures, botten, gewrichten, spieren, luchtwegen.

De hoeveelheden kruiden zijn afhankelijk van het diersoort, karakter, leeftijd, prestatie, conditie,  eigenlijk het complete welzijn van het dier.

Dieren die vrij rondlopen in de natuur maken zelf gebruik van allerlei soorten kruiden, eten en likken bepaalde delen van de plant om bijvoorbeeld misselijkheid tegen te gaan, om te braken, ontstekingen te remmen, maar ook opname van voedingsstoffen.

Een hond en kat eten in de natuur hun prooi inclusief de botten, deze botten  kunnen ze alleen goed verteren als de zuurtegraad goed is in de maag.

 

In mijn onderzoek en observatie bij de wilde wolf in Portugal komen er ook grassen en kruiden voor in de ontlasting dit is ook weer afhankelijk welk gebied en de hoeveelheid voedsel er is.

 

Dieren zoals paarden en honden houden wij binnen in huis  of in een stal en zijn afhankelijk van de eigenaar , het toedienen van kruiden , dit kan ook in de vorm van  hele takken of  wortels  zal het dier zeker op prijs stellen.

 

 

Het is verstandig  bij het toedienen van deze krachtige werkzame kruiden om in overleg met een Fyto  Therapeut of een natuurgeneeskundige kruiden te geven aan uw dier.copyright@2017 All rights reseverd. Niets van deze site mag worden gekopieerd, gereproduceerd, openbaar gemaakt, gebruikt, of verspreid worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de maker en ontwerper van deze website.

Disclaimer                     Cookie Verklaring                               Privacy Verklaring                    Algemene Voorwaarden