Bach Bloesem Remedie


Bach Bloesems Remedies wordt gebruik gemaakt van extracten van Bloesems van planten en bloemen.

De Bloesemremedies dragen bij  om de  mentale en emotionele werking te herstellen,  de balans tussen lichaam en geest. Op die manier dragen ze bij aan de algemene gezondheid en het welzijn van een dier. 

 

                                                              "Dieren hebben ook gevoelens"

 

Bach Bloesem Remedie draagt bij om gedrag en emoties te reguleren, om een negatieve houding om te zetten in een positieve.

Iedere Remedie  heeft zijn specifieke eigenschappen die van invloed zijn op een bepaalde gemoedstoestand.     

Ze worden niet direct voor fysieke klachten gebruikt maar dragen bij  om negatieve stemmingen en gevoelend zoals : bezorgdheid  angst irritatie ongeduld te behandelen.

Soms  kunnen gemoedstoestanden mede oorzaak zijn van ziekte of het herstel van gezondheid in de weg staan, hierbij kan je denken aan te veel stress of angst wat zich uit bij de mens in een Burn out.

Dieren kunnen dan ongewenst gedrag vertonen zoals;

Hond: kan snauwerig en bijterig meer gaan blaffen of angstig worden.

Paard: kan er regelmatig paniek zijn of heel moe, niet meer willen, niet goed in zijn vel zitten, stal niet uit willen en rij technische problemen geven.

Kat: geeft meerdere tekens van stress of angst hierbij kan Bach Remedie bijdragen en uitstekend ondersteunen zodat de natuurlijke balans weer herstelt.

 copyright@2017 All rights reseverd. Niets van deze site mag worden gekopieerd, gereproduceerd, openbaar gemaakt, gebruikt, of verspreid worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de maker en ontwerper van deze website.

Disclaimer                     Cookie Verklaring                               Privacy Verklaring                    Algemene Voorwaarden